Classic Ayurveda Kikärtsmjöl Ekologiskt
Mjöl för alla tillfällen
SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment
Beskrivning
Mjölet för alla tillfällen.
Kikärtsmjöl används ofta i det indiska köket: Grönsaksbollar, friterade grönsaker i kikärtsdeg (pakora), platta bröd och sötsaker (laddhu) är välkända specialiteter som tillagas med den.
För matlagning, bakning och stekning. För att steka patties, pakora, samosa, för att förtjäcka såser och för desserter.
Varumärken: | Classic Ayurveda |
---|---|
Doseringsform: | Livsmedel |
Näringsformer: | Vegansk |
Allergener - Fri från: | Laktosfri |
Egenskaper: | Ekologiskt certifierad, Vegansk |
Ayurvedas produkttyper: | Mjöl |
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Erfarenheter från våra kunder
svenska recensioner skriven för Classic Ayurveda Kikärtsmjöl Ekologiskt
1,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 stjärnor | | 0 | (0%) |
3 stjärnor | | 0 | (0%) |
2 stjärnor | | 0 | (0%) |
1 Stjärnor | | 1 | (100%) |
1 recension
- Inga recensioner tillgängliga