Hawlik Coprinus Extrakt Kapslar

Komplex av unika ingredienser

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning

Vital svamp - enorma kraftverk av biovitalämnen

.
  • För Hawlik Coprinus-produkterna odlas svampen som sedan torkas försiktigt. Därefter mals hela svampens fruktkropp superfint (skalbrytningsprocess*).
  • För extraktet löses polysackariderna upp från den hela svampens kittartade skal med hjälp av en extraktionsprocess som är känd och patenterad från traditionell kinesisk medicin och som på så sätt gör dem mer tillgängliga för kroppen.
  • Hawlik Coprinus Extract har använts i Europa i många år och är mycket uppskattat. Den är optimalt lämpad för att återställa den vitala balansen!
  • Genom extraktionen koncentreras de önskade ingredienserna ca 20 gånger jämfört med pulver.

Hos Europa.

  • Den smala och vita hatten är en vanlig syn i skogar, ängar och till och med trädgårdar i det här landet: till skillnad från många andra vitala svampar har Coprinus ett europeiskt hem och är också populär bland svampplockare som en välsmakande matsvamp. Analysen av dess ingredienser har under tiden lett till att den har fått en fast plats i gruppen av vitala svampar tillsammans med Reishi, Shiitake och Co. både i Europa och i Asien.

Sparrissvamp

  • Coprinus har två tyska namn: Schopftintling och Spargelpilz. Medan det senare beror på den delikata aromen, som tydligt påminner om den mjuka vita grönsaken, har det första att göra med en verklig egenhet hos svampen: Med tiden rullar Coprinus' hatt upp sig från kanten, missfärgas och löses slutligen upp i en svart vätska där sporerna droppar ner på marken. Denna vätska användes en gång i tiden som bläck.

I dag har användningen ändrats i viss mån:

  • Coprinus uppskattas fortfarande som en ätbar svamp, men den har dessutom tagit en fast plats som en viktig svamp i europeisk mykoterapi och i traditionell kinesisk medicin. Bland annat har det visat sig att svampar har ett högt och balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen. Dessutom är den höga proteinkoncentrationen viktig, särskilt det faktum att Coprinus innehåller alla essentiella aminosyror för människor.

Rekommendation:
2 gånger dagligen 2 kapslar med rikligt med vätska i samband med måltider.

*är en speciell och superfin malningsprocess som ökar biotillgängligheten. Svampens hela fruktkroppar mals alltid.

Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Hawlik - Information om produkternas säkerhet

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Hawlik Coprinus Extrakt Kapslar

4,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
0 (0%)
4 stjärnor
1 (100%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension