Om VitalAbo

Feel better. Feel complete. Repeat.

Detta är mottot som vi har förbundit oss till med (vital) hud och hår. Sedan 2006. I år öppnade VitalAbo sina virtuella dörrar. VitalAbo var för övrigt också den första onlinebutiken i niceshops-gruppen, som officiellt har funnits sedan 2010.

Vid den tiden bearbetade, paketerade och skickade Niceshops företagsgrundare Roland Fink personligen VitalAbo-beställningarna tillsammans med sin svärmor Cilly. Mycket har hänt sedan dess. Men de höga kraven förblev desamma: På VitalAbo erbjuder vi bara produkter av utmärkt kvalitet för att till 100 procent leva upp till våra många kunders förtroende.

Beprövad och testad i åratal och konsekvent optimerad: vår feel-good-butik

VitalAbo är din one-stop-shop för en vital livsstil och allsidigt stöd för ditt välbefinnande. Vi sammanför välkända och välrenommerade tillverkare med unga, innovativa varumärken och skapar ett mångsidigt och genomtänkt produktsortiment. Vi erbjuder dig ett brett utbud av högkvalitativa kosttillskott, sportnärings-, diet- och fitnessprodukter samt vitaminer från A till Ö. Vårt utbud innehåller även en mängd veganska produkter för att möta dina individuella behov. Eller helt enkelt: lita på det bästa och upptäck hur lätt det kan vara att få ut det bästa ur dig själv!

Vår mångåriga erfarenhet återspeglas också i vår VitalAbo-tidning: över 400 (i ord: fyrahundra!) intressanta och informativa artiklar om ämnen som sport, hälsa, näringsämnen, vitaminer, trender och mycket mer väntar bara på att du ska upptäcka de ska bli!

Få massor av idéer, kunnande och inspiration: Gå till vår blogg

Vår passion? Kundtjänst som inspirerar!

Tid är dyrbar och det är därför vi har gjort allt vi kan för att göra ditt köp hos VitalAbo så smidigt som möjligt. I vår onlinebutik kan du förvänta dig en enkel beställningsprocess som kommer att uppfylla dina önskemål på nolltid. Snabb och okomplicerad leverans tar din beställning hem snabbt och säkert.

Hos oss har du också friheten att välja mellan en mängd olika säkra betalningsmetoder - enkelt och bekvämt, enligt dina personliga preferenser. Ingen stress, inga hinder.

Har du några frågor, önskemål eller andra funderingar? Vår engagerade och kompetenta kundtjänst är tillgänglig för dig när som helst viar e-post. Vill du ge oss feedback? Ja, tack! Vi är alltid öppna och tacksamma för förslag på förbättringar. Det är det enda sättet det kan bli meningsfull vidareutveckling. Vi på VitalAbo gillar helt enkelt inte att stå still.

Namnet säger allt: Unna dig vår VitalAbo(nnemang9

VitalAbo-abonnemang eller som vi också vill kalla det: ditt absoluta bekymmersfria paket – ger dig många fördelar på utvalda varor. Detta gör din vardag lättare eftersom du bestämmer när och hur ofta du behöver förnödenheter. Den bästa delen? Du får dina favoritprodukter till ett billigare pris, utan minsta beställningskvantitet! Och du betalar bara för abonnemanget, utan fraktkostnader. Du kan när som helst säga upp abonnemanget kostnadsfritt. På så sätt har du din budget under kontroll och mer tid för de riktigt viktiga sakerna i livet.