Hawlik Polyporus Extrakt + Pulver Kapslar

Mycket hög biotillgänglighet

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning

Hawlik extrakt och pulverblandningar kombinerar de biotillgängliga polysackariderna från extraktet med det rena svamppulvret i dess ursprungliga form.

För Hawlik Polyporus-produkter är hela svampen odlad, skonsamt torkad och superfint malen (shellbrokenprocess*). Polysackariderna frigörs sedan från svampens kitinskal genom en extraktionsprocess. Detta gör dem mer tillgängliga för kroppen.

Shellbrokenprocessen är en superfin, speciell malningsprocess som ökar biotillgängligheten.I den här processen mals hela svampens fruktkroppar. Hawlik Polyporus produkter har varit mycket uppskattade i många år.

Polyporus Umbellatus

Polyporus (ekhare) växer också vilt i Tyskland. Det är en okänd matsvamp, men i Asien är den mycket uppskattad för sina effektiva biovitalämnen!

Förutom polyporusteroner A och B har acetosyringon och en 3,4-dihydroxybenzaldehyd identifierats som de ansvariga Polyporus-ingredienserna. Dessa aktiva substanser verkar spela en viktig roll som bioaktiva komponenter vid återväxt av hår, även om mekanismen fortfarande är oklar.
Ekharen innehåller också betydande mängder kalcium, kalium och järn, men mycket lite natrium. Spårämnena mangan, zink och koppar har också hittats.

Rekommendation för användning:
Ta 2 gånger 2 kapslar dagligen med mycket vätska.

Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Näringsformer: Vegansk, Vegetariskt, Glutenfri
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

svenska recensioner skriven för Hawlik Polyporus Extrakt + Pulver Kapslar