Hawlik Shiitake Extrakt + Pulver Kapslar

Pulver och extrakt med biotillgängliga polysackarider

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning

Hawlik-extrakt och pulverblandningar från hela svampar kombinerar biotillgängliga polysackarider från extraktet med det rena svamppulvret i dess ursprungliga form.

  • För shiitakeprodukterna är svamparna odlade, försiktigt torkade och sedan är hela svampens fruktkropp mald superfin (shellbroken-process*).
  • För extraktet löses polysackariderna upp från den hela svampens kitinskal med hjälp av en extraktionsprocess som är känd och patenterad från traditionell kinesisk medicin och som därmed blir mer tillgänglig för kroppen.
  • Hawlik Shiitake Extract + Powder har använts i Europa i många år och är mycket uppskattat. Extrakt + pulverkapslar är optimalt lämpade för underhåll och återställande av vital balans!

Shiitake-svamp (Lentinula edodes)

  • Shiitake-svampar (Lentinula edodes) har använts i Asien i cirka 3 000 år. Svampen innehåller en utomordentligt komplex mängd biovitalämnen. Förutom vitaminerna i B-gruppen - som är livsviktiga, men som praktiskt taget saknas i växter - innehåller shiitakefrukterna ergosterol (provitamin D)! Den innehåller också mineraler som kalium, kalcium, fosfor, järn och zink! Det innehåller också 7 av de 8 aminosyror som är nödvändiga för människan.
  • Shiitake innehåller förutom vitaminer och mineraler en mängd olika organiska ämnen som nukleotider, aminosyror, peptider, organiska syror och sockerföreningar.
  • Viktiga ingredienser i shiitake är eritadenin och lentinan. Shiitakes näringsfysiologiska värde kan klassificeras som mycket högt. Dessa svampar bör - oavsett i vilken form - konsumeras regelbundet.

Rekommendation:
2 gånger dagligen 2 kapslar med mycket vätska

*är en speciell, superfin malningsprocess som ökar biotillgängligheten. Svampens hela fruktkroppar mals alltid.

Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

svenska recensioner skriven för Hawlik Shiitake Extrakt + Pulver Kapslar