Multi-Food CFM Whey-Isolat 146, 2000g Burk

Det perfekta proteinet!

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Multi-Food SUPER 91 burk
Raab Vitalfood Protein Shake Bio

Beskrivning

CFM WHEY-ISOLAT 146 innehåller bioaktivt CFM-vassleproteinisolat med det maximala biologiska värdet på (Chemical Score) 146 CFM-vassleproteinisolat kännetecknas av ett särskilt högt innehåll av naturliga proteinkomponenter (bioaktiva vasslepeptider). CFM WHEY-ISOLAT 146 är ett speciellt vassleproteinisolat med en speciell CFM- tillverkningsprocess. Den har en extremt hög BCAA innehåll och är producerad av C. Ross F låg- M ikrofiltration. Som ett resultat erhålls ett vassleproteinisolat med en maximal proteinkoncentration på upp till 95% och ett BCAA-innehåll på över 25%.

Viktiga proteinfraktioner i 100 g CFM-vassleproteinisolat:

  • 68-75% beta-laktoglobulin
  • 19-25% alfa-laktalbumin
  • 2-3% bovint serumalbumin (BSA)
  • 2-3% immunglobuliner

Fördelar med CFM WHEY-ISOLAT 146 en överblick:

  • En högkvalitativ proteinkälla!
  • Maximal proteinkoncentration på upp till 95%
  • Högt i beta-laktoglobulin och rik på BCAA
  • Optimal löslighet
  • Innehåller nästan inget fett
  • Perfekt förhållande mellan aminosyror
  • Bra smak med vatten
  • Finns i olika smaker
  • Bästa biotillgänglighet

Chemical Score (en metod för att bestämma biologiskt värde) är 146 och överstiger kraven för en högkvalitativ produkt. Den underliggande standarden är specifikationen för FOOD AND NUTRITION BOARD 2002 (FNB).

Konsumtionsrekommendation:
1 servering omedelbart efter träning. 1 portion = 25 g pulver ca 2 msk + 250 ml vatten

CFM WHEY-ISOLAT 146 är särskilt lämplig för användning före och efter träning.
CFM WHEY-ISOLAT 146 smakar ännu bättre med 300 ml mjölk (1,5% fett) från shakern eller blandaren.

Varumärken: Multi-Food
Doseringsform: Pulver
Näringsformer: Glutenfri, Låg fetthalt
Allergener - Fri från: Glutenfri
Produkttyper: Shakes och protein
Egenskaper: UTAN syntetiska tillsatser

Ingredienser

Näringsinformation banan & vanilj per 100 g per 25 g
Energi 372 kcal / 1581 kJ 93 kcal / 395 kJ
Fett 0,3 g 0,1 g
varav: mättade fettsyror 0,3 g 0,1 g
Kolhydrater 2,5 g 0,6 g
varav sockerarter 2,5 g 0,6 g
Protein 90 g 23 g
Salt- 0,26 g 0,07 g
Näringsinformation jordgubbe, vinbär & körsbär per 100 g per 25 g
Energi 358 kcal / 1522 kJ 90 kcal / 381 kJ
Fett 0,3 g 0,1 g
varav: mättade fettsyror 0,3 g 0,1 g
Kolhydrater 2,5 g 0,6 g
varav sockerarter 2,5 g 0,6 g
Protein 87 g 22 g
Salt- 0,26 g 0,07 g
Näringsinformation choklad per 100 g per 25 g
Energi 382 kcal / 1621 kJ 96 kcal / 405 kJ
Fett 1,3 g 0,3 g
varav: mättade fettsyror 1,0 g 0,3 g
Kolhydrater 4,5 g 1,1 g
varav sockerarter 4,5 g 1,1 g
Protein 86 g 22 g
Salt- 0,26 g 0,07 g
Näringsinformation neutral per 100 g per 25 g
Energi 368 kcal / 1563 kJ 92 kcal / 391 kJ
Fett 0,3 g 0,1 g
varav: mättade fettsyror 0,3 g 0,1 g
Kolhydrater 2,5 g 0,6 g
varav sockerarter 2,5 g 0,6 g
Protein 91 g 23 g
Salt- 0,26 g 0,07 g

Aminosyraprofil per 100 g
L-leucin 11 g
L-isoleucin 6,4 g
L-valin 5,9 g
L-lysin 9,6 g
L-treonin 6,7 g
L-metionin 2,2 g
L-fenylalanin 3,0 g
L-tryptofan 1,4 g
L-arginin 2,1 g
L-cystein 2,2 g
L-alanin 5,0 g
L-asparaginsyra 11 g
L-glutaminsyra 18 g
L-glycin 1,4 g
L-histidin 1,7 g

Ingredienser (banan):
Vassleproteinisolat (98%), smak, färgbetakaroten, emulgator sojalecitiner, sötningsmedel: acesulfam K, natriumcyklamat, natriumsackarin.

Ingredienser (jordgubbe):
Vassleproteinisolat (96%), smak, försurningsmedel: citronsyra, rödbetorjuicepulver, emulgeringsmedel sojalecitin, sötningsmedel: acesulfam K, natriumcyklamat, natriumsackarin.

Ingredienser (vinbär):
Vassleproteinisolat (96%), smak, försurningsmedel: citronsyra, rödbetorjuicepulver, emulgeringsmedel sojalecitin, sötningsmedel: acesulfam K, natriumcyklamat, natriumsackarin.

Ingredienser (körsbär):
Vassleproteinisolat (96%), smak, försurningsmedel: citronsyra, rödbetorjuicepulver, emulgeringsmedel, sojalecitin, sötningsmedel: acesulfam K, natriumcyklamat, natriumsackarin.

Ingredienser (neutrala):
Vassleproteinisolat (100%).

Ingredienser (choklad):
Vassleproteinisolat (94%), smak, magert kakaopulver, emulgator sojalecitiner, sötningsmedel: acesulfam K, natriumcyklamat, natriumsackarin.

Ingredienser (vanilj):
Vassleproteinisolat (98%), smak, färgbetakaroten, emulgator sojalecitiner, sötningsmedel: acesulfam K, natrium
cyklamat, natriumsackarin.

Allergeninformation: Innehåller laktos. Kan innehålla spår av soja.

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Multi-Food CFM Whey-Isolat 146, 2000g Burk

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.