Cose della Natura Platt sidensvamp

För en unik badupplevelse!

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Användningen av naturliga havssvampar är det mest naturliga och skonsamna sätt att rengöra huden på, för att massera och peela.

Om man jämför havssvampar med deras syntetiska motsvarigheter, är den naturliga svampen mycket mer hållbar, mer motståndskraftig och bidrar till att förbättra en hälsosam livsstil.

Dessutom är havssvampar allergivänliga och passar även för den mest känsliga hudtypen. De har en lång hållbarhet och är effektiva vid rengöring, eftersom svampen kan absorbera mer vatten, utan att förlora det igen. Naturliga svampar hämmar bakterietillväxt på ett naturligt sätt, kan tvättas snabbt och enkelt, och avger inga lukter.

Användning: Supermjuk konsistens i kombination med naturlig tvål är perfekt och det mest naturliga sättet att rengöra huden på. Doppa svampen några sekunder i varmt vatten och vänta tills den vecklat ut sig. Den naturliga havssvampen skyddar barnets hud och är lämplig för alla åldrar. Svampen har en silkeslen och mjuk yta när den är blöt. Experterna är överens om att de finporiga sidensvamparna är det bästa valet av naturliga svampar för spädbarn, barn och personer med känslig hud. Dessa högabsorberande svampar gör barnets bad mycket trevligare. Den fina sidensvampen kan också användas i ansiktet och för kosmetika. Den är också perfekt att integrera i din dagliga skönhetsvård - vare sig det gäller att applicera eller ta bort makeup.

Egenskaper: Naturlig tvättsvamp är mjukare, rengör bättre och irriterar inte huden, som syntetiska svampar. De kan användas för en mängd olika möjligheter: Applicering och borttagning av kosmetika, djuprengöring, massage för blodcirkulationen, vitalisering av huden och för en lyxig dusch- och badupplevelse.

Efter användning: Naturliga tvättsvampar är självrengörande, tack vare dess komplexa kanalsystem. Därför är de enklare och snabbare att tvätta och avger inte några obehagliga lukter. Skölj ur tvålrester efter varje användning och krama ur svampen. Låt torka i ett väl ventilerat utrymme.

De naturliga havssvamparna är bruna i färgen. Det rekommenderas att byta ut svampen efter ett år.

Rekommenderade storlekar:

Ansiktsrengöring: 4-5 eller 5-6 gram

Spädbarn: 4-5 eller 6-8 gram

Badsvamp: 8-10 gram för kvinnor och 12-14 gram för män

Dykning efter svampar:

Dykare söker efter svampar i Medelhavet och Adriatiska havet (Grekland, Libyen, Tunisien, Sicilien och Kroatien) med hjälp av ett cylindriskt föremål, som är omgiven av glas.
Svampar är miljövänliga produkter, eftersom de växer igen efter att de har plockats och kan bektraktas som en hållbar råvara. När svamparna samlas in är dykarna mycket försiktiga, så att basen av svampen förblir intakt. Det sätter naturlig reproduktion av svampen i övergången. Svampen växer inom några år tillbaka till sin ursprungliga storlek; ofta större och friskare än tidigare. Studier visar att områden som skördas öka tätheten av svampar.

Det är av högsta intresse som Cose della Natura säkerställer den långsiktiga hållbarheten av svamparna och deras naturliga miljö.

Varumärken: Cose della Natura
Doseringsform: Vård och kosmetika
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

svenska recensioner skriven för Cose della Natura Platt sidensvamp

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder