Kosttillskott från Green Health

Green Health - med naturens kraft

  • Green Health är en absolut premiumlinje för kosttillskott från Panaceo, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna med en beprövad sammansättning av aktiva ingredienser
  • Den gröna produktlinjen Green Health PURE ger dig dessutom 100% naturliga, rena ämnen utan klumpförebyggande medel, tekniska fyllmedel eller konserveringsmedel.

Green Health: 3 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Green Health – tillbaka till naturen

Det som den berömde franske filosofen Jean-Jacques Rousseau konstaterade redan på 1700-talet gäller idag mer än någonsin: människor flyttar alltmer bort från naturen och från en livsstil som är i harmoni med den. Även om de ständigt framskridande framstegen onekligen för med sig många välsignelser, träder människans ursprungliga, naturliga natur synligt i bakgrunden. Människan lever inte längre i balans med sin naturliga miljö och kroppen får inte det som naturen tänkt som optimalt. Ibland lider även näringstillförseln av den moderna industrialiserade livsstilen, så att kroppen inte längre tillförs alla viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen.

De vanligaste orsakerna till detta är:

  • Obalanserad kost och konsumtion av högt bearbetade livsmedel som färdigmat och snabbmat
  • Stress och en allmänt hektisk livsstil som inte gör att du alltid kan köpa färska matvaror och laga mat fräscha
  • Ett ökat behov av vitaminer och mineraler på grund av stress, träning, graviditet eller sjukdom
  • Ett minskat upptag av näringsämnen på grund av sjukdom
  • Dålig matkvalitet och tillhörande lägre näringsinnehåll på grund av utarmad åkermark, användning av konstgödsel och bekämpningsmedel

Alla dessa faktorer kan rubba balansen mellan människa och natur och förhindra en optimal tillförsel av viktiga näringsämnen. Green Health har därför satt upp som mål att föra människor ett steg närmare sitt naturliga ursprung med hjälp av högkvalitativa kosttillskott och förse dem med näringsämnen och livsviktiga ämnen av högsta kvalitet.

Detta är vad Green Health står för

Green Health är Panaceos premiumkosttillskottslinje. Som sådan uppfyller den inte bara de högsta kvalitetskraven, utan övertygar också med en beprövad sammansättning av aktiva ingredienser som otaliga nöjda kunder svär vid. Därför erbjuder Green Health produkter av överlägsen kvalitet som hjälper människor att återfå harmoni med naturen.

Det finns två produktlinjer att välja mellan:

  • Green Health PURE förlitar sig på 100% naturliga rena ämnen och är fri från antiklumpningsmedel, tekniska fyllmedel och konserveringsmedel. Här får du absolut rena livsviktiga ämnen av högsta kvalitet.
  • Green Health kombinationspreparat är tänkta som stöd för olika vardagsproblem. De är speciellt framtagna för specifika applikationsbehov och förlitar sig på innovativa ingredienser som har prövats och testats under många år.

Green Health samlar naturens positiva krafter i olika kosttillskott, vilket gör dem tillgängliga för människor igen. På så sätt kan han återfå lite av sin ursprungliga, naturliga livsstil och hitta en balans mellan sig själv och naturen, även i vår hektiska tid.