Hawlik Agaricus Extrakt + Pulver Kapslar

Extraheras med shellbroken-process!

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning
  • För Agaricus-produkterna odlas svamparna, torkas försiktigt och sedan mals hela svampens fruktkropp superfint (skalbrytningsprocess*).
  • För extraktet löses polysackariderna upp från den hela svampens kittartade skal med hjälp av en extraktionsprocess som är känd och patenterad från traditionell kinesisk medicin och som på så sätt gör dem mer tillgängliga för kroppen.
  • Agaricus extrakt + pulver har använts i Europa i många år och är mycket uppskattat. Extrakt + Pulverkapslar är optimalt lämpade för att upprätthålla och återställa den vitala balansen!

Agaricus blazei Murrill / Mandelsvamp

  • I sitt hemland Brasilien har Agaricus blazei Murrill många namn: "mandelsvamp" hänvisar till dess delikata smak, "solsvamp" och "gudasvamp" illustrerar den höga uppskattning som denna livsviktiga svamp har. Forskningen har bara intresserat sig för denna ganska oansenliga svamp under några decennier, och den har en mängd värdefulla ingredienser - först och främst ett mycket högt innehåll av polysackarider.

Ung historia och lovande framtid

.
  • De lugna tiderna är över: det är först under de senaste 40 åren som intresset för den livsviktiga svampen från Brasilien har skjutit i höjden. Sedan dess har ingredienserna i ABM, som är besläktad med svamp och växer på fermenterat odlingssubstrat, genomgått noggranna analyser om och om igen.

Rekommendation:
2 gånger dagligen 2 kapslar med mycket vätska

.

*är en speciell och superfin malningsprocess som ökar biotillgängligheten. Svampens hela fruktkroppar mals alltid.

Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

svenska recensioner skriven för Hawlik Agaricus Extrakt + Pulver Kapslar