Hawlik Cordyceps CS-4 Extrakt + Pulver Kapslar

Fitmaker och afrodisiakum

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning

Då originalet av Cordyceps är svår att få tag på (ett kilo kostar för närvarande cirka 28 000 euro), odlas myceliumet istället över hela världen.

Odlingen sker inte på trä eller halm, utan på en naturlig näringsvätska. Detta resulterar i en absolut ren och mycket effektiv svampråvara som kallas CS-4. Vetenskapliga studier har visat att den kemiska sammansättningen av CS-4 är så lik den traditionella Cordyceps-svampen.
Liksom för alla våra svampextrakt är standardiseringen baserad på polysackarider och garanterar en konstant hög produktkvalitet.

Hawlik Cordyceps Extract + Powder har varit mycket uppskattad i många år. Extrakt + Pulver kapslar är optimalt lämpade för att upprätthålla och återställa vital balans!

Svampen från Tibets högland.

I det tibetanska höglandet har Cordyceps sinensis varit mycket populär bland människor och djur under mycket lång tid. Yakherdar upptäckte en gång i tiden den stora potentialen hos cordyceps hos sina får, som inte bara åt höglandsgräset utan också de små svamparna som växer där. När djuren väl hade en anmärkningsvärd motståndskraft, livslängd och fertilitet var det inte långt kvar till att cordyceps skulle bli ett populärt tonikum och afrodisiakum för människor.

Gör dig stark

Det tyska namnet Raupenpilz beror på två egenskaper hos Cordyceps sinensis: För det första liknar dess tillväxtform en larv, och för det andra kräver den en mycket specifik typ av larv om den angriper under jord för sin egen tillväxt.
Larvsvampen har sin hemvist i det tibetanska höglandet. Den lilla, obetydliga svampen slår sig ner i gräset så till en början var det främst djuren som betade där som fick ta del av dess naturliga kraft. När yakherdarna märkte att deras får som betade på höglandets betesmarker uppvisade en otrolig vitalitet och fertilitet, förstod det att svampen var nyttig.
Eftersom larvsvampen inte kan odlas och inte heller är överkomlig i sin ursprungliga form, odlas och utvinns endast mycelet från larvsvampen. Denna råvara kallas CS4 och är inte på något sätt sämre än svampen. Odlingen sker utan trä eller halm på en näringsvätska. På så sätt erhålls en absolut ren och mycket effektiv svamp.

Rekommendation:
2 gånger dagligen 2 kapslar med rikligt med vätska i samband med måltider.

Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Näringsformer: Vegansk, Vegetariskt, Glutenfri
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Hawlik Cordyceps CS-4 Extrakt + Pulver Kapslar

3 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (80%)
4 stjärnor
1 (20%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

5 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 3 recensioner tillgängliga på andra språk.