Hawlik Reishi Extrakt Kapslar

Med acerola-extrakt!

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning

Det värdefulla Reishi-extraktet erhålls från pulvret av Reishisvampen. Standardisering av polysackarider garanterar en konsekvent hög produktkvalitet.

Mestadels erbjuds extrakten i kombination med acerola som en naturlig källa till C-vitamin, eftersom detta gynnar utnyttjandet av svampextrakt i kroppen.

Odödlighetens svamp

Det finns många legender om Reishi-svampen. På grund av sin långa tradition kallas svampen för odödlighetens svamp av kineserna.

Kineserna kallar den för odödlighetens svamp.

Som pulver eller extrakt innehåller den en enorm mängd bioaktiva ämnen vars positiva effekter på människors hälsa har bevisats vetenskapligt.

En ingrediens i kinesisk tradition

När vi tänker på traditionell kinesisk medicin (TCM) tänker de flesta av oss först på akupunktur. Men växter och användningen av vitala svampar har också en fast plats i TCM än i dag. Reishi (latin: Ganoderma lucidum, japanska: Reishi, kinesiska: Ling Zhi) spelar en central roll - den har i tusentals år ansetts främja vitalitet och livslängd. Långt innan man kände till de många mineraler, vitaminer och andra bioaktiva ämnen som finns i reishi, använde kinesiska läkare reishi för att stärka immunförsvaret och som ett naturligt medel mot åldrande.

Polysackariderna och antioxidanterna, som kan påvisas i höga koncentrationer i svampen med det bisarra utseendet, som också växer vilt i landet, har hamnat i fokus för dagens vetenskapliga intresse. Deras effekter är en bra anledning till att svampen anses vara en utbredd symbol för tur bland kineserna och till och med används som en talisman. Reishi som vi får våra högkvalitativa pulver och extrakt från kommer från strikt kontrollerad odling och bearbetas varsamt.

Rekommendation för användning:
2 gånger dagligen 2 kapslar med mycket vätska.

Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Hawlik - Information om produkternas säkerhet

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Hawlik Reishi Extrakt Kapslar

5 kundrecensioner i alla språk

4,7 av 5 stjärnor
5 stjärnor
5 (71%)
4 stjärnor
2 (28%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

7 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 5 recensioner tillgängliga på andra språk.