KAL Lactase Enzyme

Delar laktos i dess beståndsdelar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Laktas är namnet på det enzym som delar upp laktos (mjölksocker) i dess komponenter D-galaktos (slemhinnesocker) och D-glukos (druvsocker). Utan denna kemiska reaktion kan inte laktosbeståndsdelarna absorberas genom tunntarmens slemhinna.

  • 2 mjukgeler innehåller 250 mg laktas (motsvarar 250 FCC-enheter, 1000 FCC-enheter / g)

Konsumtionsrekommendation:
Ta två mjuka geler omedelbart innan du äter mat som innehåller laktos.
Produkten är mer effektiv när den sväljs hel, dvs innehållet i kapseln bör inte tillsättas till mjölk eller mejeriprodukter.

Varumärken: KAL
Doseringsform: Mjukgel
Enzymer: Laktasenzymer
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Mer information
ingrediens per 2 softgels
Laktas 250 mg

Ingredienser: sojabönolja, gelatin, sorbitol, glycerin, vatten, vegetabiliska fetter, lecitin, bivax, titandioxid

Allmän information om laktas

svenska recensioner skriven för KAL Lactase Enzyme

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder