KAL Lactase Enzyme

Delar laktos i dess beståndsdelar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Beskrivning

Laktas är namnet på det enzym som delar upp laktos (mjölksocker) i dess komponenter D-galaktos (slemhinnesocker) och D-glukos (druvsocker). Utan denna kemiska reaktion kan inte laktosbeståndsdelarna absorberas genom tunntarmens slemhinna.

  • 2 mjukgeler innehåller 250 mg laktas (motsvarar 250 FCC-enheter, 1000 FCC-enheter / g)

Konsumtionsrekommendation:
Ta två mjuka geler omedelbart innan du äter mat som innehåller laktos.
Produkten är mer effektiv när den sväljs hel, dvs innehållet i kapseln bör inte tillsättas till mjölk eller mejeriprodukter.

Varumärken: KAL
Produktrelansering: På grund av en produktrelansering kan förpackningen eller etiketten på den levererade produkten skilja sig visuellt från den visade produktbilden.
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Mer information
ingrediens per 2 softgels
Laktas 250 mg

Ingredienser: sojabönolja, gelatin, sorbitol, glycerin, vatten, vegetabiliska fetter, lecitin, bivax, titandioxid

Allmän information om laktas

svenska recensioner skriven för KAL Lactase Enzyme

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder