Raab Vitalfood ekologisk kvalitet sedan 1989

Naturliga produkter för hela familjen

I över 25 år har Raab Vitalfood tillverkat kosttillskottsprodukter. För att vi ska kunna vara friska, vältränade, vitala och sist men inte minst trevliga under hela året bör vi stödja vår kropp på lämpligt sätt och aktivt bidra till vårt välbefinnande. Raab Vitalfood utvecklar och distribuerar kosttillskott och växtbaserade livsmedel av högsta BIO KVALITET för hela familjen, som uppfyller de högsta standarderna och är bland de bästa på marknaden.

Handla efter kategorier

Raab Vitalfood: 134 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Raab Vitalfood - högsta kvalitet för människors välbefinnande

Raab Vitalfood står för kosttillskott, proteiner, superfoods och växtbaserade livsmedel av högsta ekologiska kvalitet. Raab Vitalfood lägger inte bara stor vikt vid kvaliteten på de råvaror som används utan även vid hållbarhet och regionalitet. Så skapas unika produkter som uppfyller även de högsta kraven och som alltid är i harmoni med miljö och natur.

Innovativ anda möter en känsla av hållbarhet

Företaget Raab Vitalfood grundades 1989 av Dr. Michael Raab. Redan från början var hans mål att utveckla mat av bästa ekologiska kvalitet som skulle ge ett grundläggande bidrag till människors välbefinnande. Varumärkets första produkt var den då världsnyheten ekologiskt vasslepulver, som lade grunden till företagets framgång. Många andra produkter följde snart, så att Raab Vitalfood-sortimentet nu omfattar över 100 produkter. Med dessa har det inte bara varit möjligt att framgångsrikt fortsätta företagets grundidé, utan också att utveckla den vidare och anpassa den till människors ständigt föränderliga behov.

Idag erbjuder Raab Vitalfood följande produkter:

 • Kosttillskott
 • Vegetabiliska proteiner
 • Superfood och proteinblandningar
 • Sportnäring
 • Bär, frön och juice
 • Xylitol och stevia
 • Salter, kryddor och grönsaksdelikatesser

På så sätt lyckas Raab Vitalfood täcka ett brett sortiment av produkter. De enskilda produkterna måste inte bara uppfylla de högsta kvalitetskraven, utan måste också vara i harmoni med människors, miljöns och naturens behov. Än idag utvecklar, producerar och säljer Raab Vitalfood sina unika produkter i Rohrbach an der Ilm i Bayern. Vid tillverkning av sina produkter är företaget noga med att hämta råvaror från regioner där de förekommer naturligt och därför kan växa bäst. Dessutom spelar transparens också en oerhört viktig roll: den nära kontakten med leverantörerna säkerställer att tillverkningsprocessen är helt spårbar, från tillväxten av råvarorna till den färdiga produkten i din varukorg.

Löpande kontroller garanterar bästa kvalitet

För att Raab Vitalfoods höga kvalitetsstandard ska kunna upprätthållas krävs givetvis regelbundna kontroller. Av denna anledning kontrolleras företagets individuella produkter ständigt i tyska, oberoende testlaboratorier. IFS-certifikatet och BIO-certifikatet står för den höga kvaliteten på Raab Vitalfood-produkter.

IFS-certifikatet bekräftar de högsta kvalitetsstandarderna

IFS-certifikatet har utvecklats av de tyska återförsäljarnas huvudorganisation - HDE - och representanterna för dagligvaruhandeln - LEH - och bekräftar livsmedelssäkerheten och kvaliteten på tillverkning och produkter.

Raab Vitalfood har sedan 2017 certifierats enligt International Featured Standards - Food at a "higher level". TÜV Süd certifierade Raab Vitalfoods överensstämmelse med de högsta produktions- och kvalitetsstandarderna. Detta ger dig som konsument en bekräftelse på att kvalitet och säkerhet är högsta prioritet inom alla områden på Raab Vitalfood och att de håller högsta standard.

Ekologiskt certifikat för pionjären på den ekologiska marknaden

Raab Vitalfood har förutom IFS-certifikatet även BIO-certifikatet – och har varit det sedan 1989. Raab Vitalfood var ett av de första företagen som blev ekologiskt certifierade av ekologiska kontrollorganet BCS (Nürnberg).

För att få BIO-certifikatet måste produkterna uppfylla livsmedelslagstiftningens standarder som går långt utöver standarderna för konventionella produkter. Följande gäller därför för Raab Vitalfood-produkter:

 • De utsätts för icke-joniserande strålning för bevarande.
 • De produceras inte av och/eller med genetiskt modifierade organismer.
 • De tillverkas inte med syntetiska bekämpningsmedel.
 • De tillverkas inte med lättlösliga mineralgödselmedel.
 • De innehåller inte mer än 5 % konventionellt framställda ingredienser (begränsat till en lista över uttryckligen tillåtna råvaror).
 • De innehåller inte sötningsmedel, stabiliseringsmedel, syntetiska färgämnen, konserveringsmedel och smakförstärkare.
 • De får bara innehålla grönsaksförtjockningsmedel, jäsningsmedel och emulgeringsmedel som finns med på en positivlista.

Dessutom bekräftar även BIO-certifikatet

 • Att importen av råvaror och produkter från tredje land är reglerad och strikt kontrollerad i partier.
 • Att växtföljden (två-, tre- och fyrfältsodling) bör varieras.

I vår webbutik hittar du ett stort utbud av högkvalitativa och innovativa produkter från ekologiska pionjären Raab Vitalfood. Klicka dig igenom vårt sortiment och njut av den smidiga och snabba leveransen direkt hem till dig.