STYX naturkosmetik

Österrikisk naturkosmetik med erfarenhet

STYX Naturkosmetik GmbH är ett traditionellt österrikiskt familjeföretag med över 50 års erfarenhet av tillverkning av naturkosmetika. Den ligger i Ober-Grafendorf, i Pielachtal-dalen i Niederösterreich. STYX naturkosmetiska produkter tillverkas av rent naturliga råvaror. Kombinationen av traditionell kunskap och den modernaste tekniken utan djurförsök är en prioritet för STYX Naturkosmetik.

Handla efter kategorier

Bästsäljare

STYX: 150 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

STYX kvalitetslöfte:
Alla STYX naturkosmetiska produkter utvecklas och tillverkas enligt strikta kvalitetskriterier. Endast högkvalitativa, rent naturliga råvaror från certifierade leverantörer används. Att avstå från djurförsök är lika naturligt för oss som att använda miljövänliga och återvinningsbara förpackningar.

  • Vi använder råvaror av naturligt ursprung från ekologiskt jordbruk eller vildväxande växter.
  • Det är främst kallpressade växtoljor, 100 % rena eteriska oljor, färska örtextrakt, vaxer, fetter, sheasmör och kakaosmör som bearbetas.
  • Hjälpämnen som emulgeringsmedel, konserveringsmedel och ytaktiva ämnen framställs av naturliga råvaror.
  • Konserveringen sker enligt specifikationerna i den österrikiska livsmedelscodexen.
  • Transporterad kunskap i kombination med vetenskapliga rön garanterar produkter av högsta effektivitet och kvalitet.

ECOCERT CERTIFIERING:
ECOCERT är en internationellt erkänd organisation för certifiering av livsmedel och kosmetiska produkter. De fastställda kvalitetskriterierna utgör en standard för naturlig och ekologisk kosmetika. STYX Naturcosmetic har haft ett nära samarbete med ECOCERT sedan 2011 för att garantera högsta kvalitet.