Glutenfritt rismjöl
Tillverkad av 100 % ris
SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment
Liknande produkter:
Beskrivning
Rismjöl är perfekt som spannmålsersättning eftersom det är glutenfritt. Den har en god svällförmåga och är särskilt lämplig för att förtjocka soppor och söta krämer.
Obs:
Kan innehålla spår av soja, mjölk och lupiner!
Föreslagna recept på svampkaka-roulad:
- 5 ägg,
- 100 g strösocker,
- 170 g glutenfritt TAKE EAT FREE rismjöl,
- 3 msk varmt vatten,
- 150 g sylt
Vispa äggen med socker och varmt vatten tills de är mycket styva. Blanda försiktigt ner mjölet och bred ut på en bakplåt med bakplåtspapper. Grädda i en förvärmd ugn vid 170 °C i ca 15 minuter. Vänd ut svampen på bakplåtspapper beströdd med florsocker, ta bort det bakplåtspapper som också bakats, bred svamprullen med sylt och rulla ihop den.
.Allergener - Fri från: | Fri från svaveldioxid |
---|
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Erfarenheter från våra kunder
svenska recensioner skriven för Glutenfritt rismjöl
1 kundrecension i alla språk
5 stjärnor | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 stjärnor | | 0 | (0%) |
3 stjärnor | | 0 | (0%) |
2 stjärnor | | 0 | (0%) |
1 Stjärnor | | 0 | (0%) |
1 recension
Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.
- Inga recensioner tillgängliga
Kunder har även köpt:
Senaste artiklarna:
-
Sverige: Fri standardfrakt från 890 kr
-
Gratis
returer -
Vi arbetar
klimatmedvetet. Mer än 8.650 produkter