Glutenfritt rismjöl
Tillverkad av 100 % ris
SlutsåldTillverkas inte längre
Beskrivning
Rismjöl är perfekt som spannmålsersättning eftersom det är glutenfritt. Den har en god svällförmåga och är särskilt lämplig för att förtjocka soppor och söta krämer.
Obs:
Kan innehålla spår av soja, mjölk och lupiner!
Föreslagna recept på svampkaka-roulad:
- 5 ägg,
- 100 g strösocker,
- 170 g glutenfritt TAKE EAT FREE rismjöl,
- 3 msk varmt vatten,
- 150 g sylt
Vispa äggen med socker och varmt vatten tills de är mycket styva. Blanda försiktigt ner mjölet och bred ut på en bakplåt med bakplåtspapper. Grädda i en förvärmd ugn vid 170 °C i ca 15 minuter. Vänd ut svampen på bakplåtspapper beströdd med florsocker, ta bort det bakplåtspapper som också bakats, bred svamprullen med sylt och rulla ihop den.
.Allergener - Fri från: | Glutenfri, Skaldjursfritt, Äggfri, Fiskfritt, Jordnötsfritt, Nötfritt, Sellerifri, Senapsfri, Sesamfri, Fri från svaveldioxid, Molluskerfria |
---|---|
Egenskaper: | Vegetarisk |
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Erfarenheter från våra kunder
svenska recensioner skriven för Glutenfritt rismjöl
1 kundrecension i alla språk
5 stjärnor | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 stjärnor | | 0 | (0%) |
3 stjärnor | | 0 | (0%) |
2 stjärnor | | 0 | (0%) |
1 Stjärnor | | 0 | (0%) |
1 recension
Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.
- Inga recensioner tillgängliga