Glutenfritt rismjöl

Tillverkad av 100 % ris

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Rismjöl är perfekt som spannmålsersättning eftersom det är glutenfritt. Den har en god svällförmåga och är särskilt lämplig för att förtjocka soppor och söta krämer.

Obs:
Kan innehålla spår av soja, mjölk och lupiner!

Föreslagna recept på svampkaka-roulad:

  • 5 ägg,
  • 100 g strösocker,
  • 170 g glutenfritt TAKE EAT FREE rismjöl,
  • 3 msk varmt vatten,
  • 150 g sylt

Vispa äggen med socker och varmt vatten tills de är mycket styva. Blanda försiktigt ner mjölet och bred ut på en bakplåt med bakplåtspapper. Grädda i en förvärmd ugn vid 170 °C i ca 15 minuter. Vänd ut svampen på bakplåtspapper beströdd med florsocker, ta bort det bakplåtspapper som också bakats, bred svamprullen med sylt och rulla ihop den.

.
Allergener - Fri från: Glutenfri, Skaldjursfritt, Äggfri, Fiskfritt, Jordnötsfritt, Nötfritt, Sellerifri, Senapsfri, Sesamfri, Fri från svaveldioxid, Molluskerfria
Egenskaper: Vegetarisk
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Glutenfritt rismjöl

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder