Amaiva Natural Products

Handla efter kategorier

Amaiva: 32 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Amaiva tar din hälsa på stort allvar. Därför har de utvecklat kosttillskott som inte bara är baserade på urgammal kunskap om ayurveda, örtkunskap och modern vetenskap, utan som också är gjorda av 100 % naturliga ingredienser.

Produkterna testas regelbundet av ett oberoende tyskt laboratorium för att säkerställa att de är säkra. Inte bara effektiv, utan också ekologiskt & socialt hållbar.

Om Amaiva

.

Vi älskar att vara gröna

.

Som ett litet familjeföretag har ett hållbart och miljömedvetet tillvägagångssätt legat oss varmt om hjärtat från första början. Hållbarhet är ett ämne som ständigt sysselsätter oss och som vi arbetar med passion. Det är ett företagsansvar som återspeglas i många små och stora handlingar och beslut.

Den gröna energin i vårt företag är grunden för vår framgång.

Den gröna punkten

I våra förpackningar lägger vi stor vikt vid resurssparande och miljövänliga material. När det gäller ekologiskt te var vi särskilt angelägna om att lagra det så att du fortfarande kan njuta av vårt färska te en månad eller två efter köpet. Med den gröna punkten säkerställer vi att återvinningen är så fullständig och miljövänlig som möjligt, men när det gäller förpackningar är vi ständigt på jakt efter ännu bättre lösningar.

Vårt ekologiskt certifikat

.

Många människor uppmärksammar därför den ekologiska stämpeln eftersom den lovar en viss nivå av kvalitet och hälsa. Vad få vet är att den ekologiska märkningen har en stor inverkan på jordbruket och därmed på vår miljö. Det är först genom den tydliga märkningen av ekologiska produkter som efterfrågan på certifierade ekologiska livsmedel verkligen har uppstått. De som köper produkter med ekologisk märkning sänder därför också en signal och ansluter sig till en allt större grupp konsumenter som stöder en naturlig och i stort sett bekämpnings- och herbicidfri odling. Förutom hälsoaspekten kommer en stor del av våra örter och ingredienser därför också från kontrollerad ekologisk odling.

Vårt kvalitetslöfte:

  • 100% naturliga ingredienser
  • Ekologiskt & socialt hållbar produktion
  • Som är mycket hög biotillgänglighet