Cose della Natura Platt honeycomb svamp

För en unik badupplevelse!

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Naturlig havssvamp kan hittas bland de enklaste former av liv i världen, den har under århundraden varit känd och älskad för kroppsvård. Dess användning är också det mest naturliga och milda sätt att rengöra huden på, för att massera och peela.

Om man jämför havssvamp med deras syntetiska motsvarigheter, är den naturliga svampen mycket mer hållbar, mer motståndskraftig och bidrar till att förbättra en hälsosam livsstil.

Dessutom är havssvampar allergivänliga och passar även för de mest känsliga hudtyperna. Den är exceptionellt hållbar och effektiv vid rengöring, eftersom svampen kan absorbera mer vatten, utan att förlora det igen. Naturliga svampar hämmar bakterietillväxt på ett naturligt sätt, kan tvättas snabbt och enkelt, och drar inte till sig några lukter.

Användning: Den supermjuka konsistensen i kombination med en duschkräm, är det perfekta och mest naturliga sätt att rengöra huden på. Doppa svampen några sekunder i varmt vatten tills den väcklas ut. Lämplig för vuxna och barn.

Egenskaper: Naturlig tvättsvamp är mjukare, rengör bättre och irriterar inte huden, vilket syntetiska svampar gör. De kan användas för en mängd olika saker: Applicering och borttagning av kosmetika, djuprengöring, massage för att stimulera blodcirkulationen, vitalisering av huden och för en lyxig dusch- och badupplevelse.

Efter användning: Naturlig tvättsvamp är självrengörande, tack vare dess komplexa kanalsystem. Därför är de enklare och snabbare att tvätta och avger inte några obehagliga lukter. Skölj ur resterna av duschtvålen efter varje användning och krama ur svampen. Låt svampen torka i ett väl ventilerat utrymme.

De naturliga havssvamparna är bruna i färgen. Det rekommenderas att byta ut svampen efter ett år.

Dykning efter svampar:

Dykare söker efter svampar i Medelhavet och Adriatiska havet (Grekland, Libyen, Tunisien, Sicilien och Kroatien) med hjälp av ett cylindriskt föremål, som är omgiven av glas.
Svampar är miljövänliga produkter, eftersom de växer igen efter att de har plockats och kan bektraktas som en hållbar råvara. När svamparna samlas in är dykarna mycket försiktiga, så att basen av svampen förblir intakt. Det sätter naturlig reproduktion av svampen i övergången. Svampen växer inom några år tillbaka till sin ursprungliga storlek; ofta större och friskare än tidigare. Studier visar att områden som skördas öka tätheten av svampar.

Det är av högsta intresse som Cose della Natura säkerställer den långsiktiga hållbarheten i svamparna och deras naturliga miljö.

Varumärken: Cose della Natura
Doseringsform: Vård och kosmetika
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.

svenska recensioner skriven för Cose della Natura Platt honeycomb svamp

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder