Kosttillskott från Douglas Laboratories®

Upptäck din potential med ett hälsosammare liv

Douglas Laboratories® har stått för utveckling och tillverkning av näringstillskott av högsta kvalitet i över 60 år. Vetenskapligt välgrundade resultat ligger till grund för produktutvecklingen, vilket gör det möjligt för Douglas Laboratories® att erbjuda näringstillskott av överlägsen kvalitet som uppfyller de högsta kraven.

Handla efter kategorier

Douglas Laboratories®: 5 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Douglas Laboratories® - pionjär inom livsmedelsindustrin.

Douglas Laboratories® s historia började 1955, när kosttillskott fortfarande var nytt och inte alls en del av vardagen för otaliga människor. Företagets grundare, Sam Lioon, kan därför med rätta kallas en pionjär inom kosttillskott, eftersom han med Douglas Laboratories® bidrog på ett betydande sätt till att göra kosttillskott inte bara populära, utan också tillgängliga för ett stort antal människor. Idag är Douglas Laboratories® en av de globala ledarna inom utveckling och tillverkning av innovativa och vetenskapligt formulerade kosttillskott, som miljontals människor runt om i världen litar på. I dag är Douglas Laboratories® en av världens ledande utvecklare och tillverkare av innovativa och vetenskapligt formulerade kosttillskott.

Arbeta med åldrandeprocessen istället för mot den

Aldringsprocessen är inte bara något som ingen människa kan undgå, utan också något som berör otaliga människor runt om i världen och naturligtvis även vetenskapen. Många människor kämpar med sin ålder och söker ständigt efter sätt att bromsa åldrandet. Douglas Laboratories® är också intresserade av åldrandeprocessen, men har en helt annan strategi: i stället för att propagera anti-ageing fokuserar Douglas Laboratories® på sunt åldrande, det vill säga hälsosamt åldrande. På detta sätt vill företaget hjälpa sina kunder att upprätthålla en aktiv livsstil även i hög ålder. Douglas Laboratories® ser sig själv som en guide för människor på väg mot ökad livskvalitet.

Bästa produktionsteknik garanterar högsta kvalitet.

Douglas Laboratories® tillverkar näringstillskott av högsta kvalitet. Detta uppnås å ena sidan genom decennier av erfarenhet och konsekvent genomförande av de senaste vetenskapliga rönen och å andra sidan genom användning av de mest moderna och regelbundet kontrollerade produktionsprocesserna.

  • Douglas Laboratories® följer riktlinjerna för god tillverkningspraxis - GMP. Dessa står för de högsta standarderna inom livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsproduktion.
  • Douglas Laboratories® är NSF-certifierat. NSF - National Sanitation Foundation - säkerställer att de strängaste riktlinjerna följs inom områdena vatten, livsmedel, sport, hållbarhet, hälsa och konsumentvaror.
  • Douglas Laboratories® är ISO-certifierat och erkänt för sina interna laboratorier.
  • Douglas Laboratories® gör inga kompromisser vid tillverkningen av sina kosttillskott och tillverkar dessa i toppmoderna produktionsanläggningar. Dessa anläggningar överträffar inte bara de standarder som krävs enligt lag, utan även GMP-standarderna.

Douglas Laboratories® produkter är helt fria från genetiskt modifierade ingredienser. För att kunna garantera detta till hundra procent för sina kunder kräver Douglas Laboratories® certifikat från sina leverantörer om renheten hos de levererade råvarorna. Douglas Laboratories® listar dessutom alla potentiellt allergiframkallande ingredienser på sina produkter. På så sätt kan du vara helt säker på att du får näringstillskott av högsta kvalitet.