Produkter med Natural Clinoptilolite Zeolite by Froximun®

Familjeföretaget Froximun® fokuserar på människors hälsa. Företagets unika know-how gör det möjligt att utveckla och tillverka exceptionella naturbaserade produkter som kan övertyga med högsta kvalitet och produktsäkerhet.

Froximun®: 8 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Froximun® - Familjeföretag i människans tjänst

.

Froximun® är ett tyskt familjeföretag vars historia började 2001. Vid den tiden blev företagets grundare medvetna om ett naturligt mineral som med sina speciella egenskaper kunde bidra till människors och djurs välbefinnande. I samarbete med forskare och läkare utvecklades den unika produkten Froximun® av detta mineral. Detta är den första produkten i sitt slag i hela Europa.

I dag arbetar de anställda på Froximun AG med att utveckla och producera högkvalitativa naturprodukter baserade på mineralen zeolit.

Design och utveckling som hörnsten för överlägsna produkter

.

Designen och utvecklingen av de enskilda produkterna utgör grunden för preparat av överlägsen kvalitet, som är bland de bästa produkterna på marknaden. Samtidigt strävar Froximun AG:s team ständigt efter att förbättra kvaliteten på sina produkter ytterligare. För att uppnå detta genomförs regelbundet vetenskapliga studier och forskningsavtal tilldelas lämpliga institutioner. Följande mål eftersträvas:

  • Optimering av funktionalitet
  • Förbättrad tillämpbarhet
  • Förbättring av produktkvalitet och säkerhet
  • Utveckling av nya, innovativa produkter

Förpackning och konfekt tillverkad i Tyskland

Froximun AG är en certifierad tillverkare av zeolitbaserade produkter för oral och kutan användning. Det kompletta kvalitetsledningssystemet för design och utveckling, produktion och distribution enligt EN ISO 13485:2012 samt den patenterade ingrediensen MANC® garanterar dig som konsument högsta kvalitet och säkerhet.

Produktionen av den patenterade ingrediensen MANC® garanterar högsta kvalitet och säkerhet.

Produktionen av den patenterade ingrediensen MANC® sker helt och hållet i Tyskland i alla steg. Froximun AG:s hela kunnande används vid valet av råzeoliter, vid den fortsatta mikroniseringen och moduleringen samt vid förädlingen.

Kvalitet och säkerhet som högsta prioritet

.

Froximun AG:s produkter genomgår de strängaste testerna och bedömningarna innan de släpps ut på marknaden. På så sätt kan du vara säker på att få preparat av högsta kvalitet och produktsäkerhet. På Froximun® går tillämpningssäkerhet, kvalitet och know-how hand i hand, så att inte bara exceptionella produkter skapas, utan att du som konsument också kan känna att du är i bästa möjliga händer.

Utomatiska produkter för särskilda krav

.

De enskilda produkterna i Froximun® finns i olika doseringsformer som pulver, kapslar och tuggtabletter. Dessutom erbjuder Froximun även produkter som salvor och suspensioner för utvärtes bruk. I tillverkarens sortiment ingår även mun- och tandvårdsprodukter samt kosmetika, så att ett brett produktspektrum täcks som tar hänsyn till många olika behov.