Produkter med Natural Clinoptilolite Zeolite by Froximun®

Familjeföretaget Froximun® fokuserar på människors hälsa. Företagets unika know-how gör det möjligt att utveckla och tillverka exceptionella naturbaserade produkter som kan övertyga med högsta kvalitet och produktsäkerhet.

Froximun®: 11 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Froximun® - Familjeföretag i människans tjänst

.

Froximun® är ett tyskt familjeföretag vars historia började 2001. Vid den tiden blev företagets grundare medvetna om ett naturligt mineral som med sina speciella egenskaper kunde bidra till människors och djurs välbefinnande. I samarbete med forskare och läkare utvecklades den unika produkten Froximun® av detta mineral. Detta är den första produkten i sitt slag i hela Europa.

I dag arbetar de anställda på Froximun AG med att utveckla och producera högkvalitativa naturprodukter baserade på mineralen zeolit.

Design och utveckling som hörnsten för överlägsna produkter

.

Designen och utvecklingen av de enskilda produkterna utgör grunden för preparat av överlägsen kvalitet, som är bland de bästa produkterna på marknaden. Samtidigt strävar Froximun AG:s team ständigt efter att förbättra kvaliteten på sina produkter ytterligare. För att uppnå detta genomförs regelbundet vetenskapliga studier och forskningsavtal tilldelas lämpliga institutioner. Följande mål eftersträvas:

  • Optimering av funktionalitet
  • Förbättrad tillämpbarhet
  • Förbättring av produktkvalitet och säkerhet
  • Utveckling av nya, innovativa produkter

Förpackning och konfekt tillverkad i Tyskland

Froximun AG är en certifierad tillverkare av zeolitbaserade produkter för oral och kutan användning. Det kompletta kvalitetsledningssystemet för design och utveckling, produktion och distribution enligt EN ISO 13485:2012 samt den patenterade ingrediensen MANC® garanterar dig som konsument högsta kvalitet och säkerhet.

Produktionen av den patenterade ingrediensen MANC® garanterar högsta kvalitet och säkerhet.

Produktionen av den patenterade ingrediensen MANC® sker helt och hållet i Tyskland i alla steg. Froximun AG:s hela kunnande används vid valet av råzeoliter, vid den fortsatta mikroniseringen och moduleringen samt vid förädlingen.