Hawlik Coprinus Pulver Kapslar

Svamppulver i sin ursprungliga form

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning
 • Hawlik extrakt och pulver blandningar från hela svampar kombinerar de biotillgängliga polysackariderna från extraktet med det rena svamppulvret i dess ursprungliga form.
 • .
 • För Hawlik Coprinus-produkter odlas svampen som sedan torkas försiktigt. Därefter mals hela svampens fruktkropp superfint (skalbrytningsprocess*)
 • För extraktet löses polysackariderna upp från den hela svampens kittartade skal med hjälp av en extraktionsprocess som är känd och patenterad från traditionell kinesisk medicin, och som på så sätt gör dem mer tillgängliga för kroppen.
 • Hawlik Coprinus Extrakt + Pulver har använts och uppskattats i Europa i många år! Extrakt + Pulverkapslar är optimala för att upprätthålla och återställa den vitala balansen!

Från Europa

.
 • Hans smala, vita hatt är en vanlig syn i skogar, ängar och till och med trädgårdar i det här landet: till skillnad från många andra vitala svampar har Coprinus ett europeiskt hem och är också populär bland svampplockare som en välsmakande matsvamp. Analysen av dess ingredienser har under tiden lett till att den har fått en fast plats i gruppen av vitala svampar tillsammans med Reishi, Shiitake och Co. både i Europa och i Asien.

Sparrissvamp

  Coprinus har två tyska namn: Schopftintling och Spargelpilz. Medan det senare beror på den delikata aromen, som tydligt påminner om den mjuka vita stjälkgrönan. Det första namnet har att göra med en verklig egenhet hos svampen: Med tiden rullar Coprinus hatt upp sig från kanten, missfärgas och löses slutligen upp i en svart vätska. Där droppar sporerna ner på marken. Denna vätska användes en gång i tiden som bläck.
  I dag har användningen ändrats i viss mån: Coprinus är fortfarande uppskattad som matsvamp och har dessutom tagit en fast plats som en viktig svamp i europeisk mykoterapi och i traditionell kinesisk medicin. Bland annat har det visat sig att svampar har ett högt och balanserat innehåll av vitaminer, mineraler och spårämnen. Den höga proteinkoncentrationen är också viktig, särskilt det faktum att Coprinus innehåller alla aminosyror som är viktiga för människan.

  Svampen är en mycket bra proteinkälla.

Rekommendation för användning:
2 gånger dagligen 2 kapslar med mycket vätska.

*är en speciell superfin malningsprocess som ökar biotillgängligheten. Svampens hela fruktkroppar mals alltid

.
Varumärken: Hawlik
Doseringsform: Kapslar
Allergener - Fri från: Glutenfri, Äggfri, Fiskfritt, Sojafri, Laktosfri
Egenskaper: Allergenfri, Jästfri, Vegansk, Vegetarisk, Vetefritt
Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Hålls borta från barn.
Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas.
Hawlik - Information om produkternas säkerhet

svenska recensioner skriven för Hawlik Coprinus Pulver Kapslar