Problem med din beställning?

Varför fick jag inte en orderbekräftelse via e-post?

Kanske har din orderbekräftelse hamnat i din skräppost?

Om du direkt efter din beställning inte fått en orderbekräftelse via e-post, kan det kanske av misstag ha hänt att du angett en felaktig e-postadress eller att beställningsprocessen inte slutfördes korrekt.

I detta fall, vänligen kontakta vår kundtjänst. De ser fram emot att hjälpa dig vidare!

Hur kan jag annullera eller ändra en beställning?

Vänligen kontakta vår kundtjänst! Så länge din beställning ännu inte har packats, kan du ändra eller annullera denna.

Vi försöker att uppfylla dina önskemål. Vänligen observera att paketet redan kan ha förpackats eller skickats. I detta fall är förändringar inte länger möjligt.

Om paketet ännu inte har förpackats eller skickats, kommer ordern att blockeras tills de önskade ändringar du har anmält har gjorts.

Observera att att fraktkostnader kan tillkomma för beställningar, där annullering av enstaka produkter gör att du faller under minimibeloppet som krävs för att få fri frakt.

Om ditt paket redan befinner sig i leveransprocessen måste du returnera paketet för ändringar eller annullering.

För förändringar i din beställning ska kunna genomföras snabbt, vänligen ange följande information i ditt första mail till oss:

  • För- och efternamn
  • Ordernummer
  • Vad som ska ändras, annullera eller läggas till (eventuell artikelnummer, färg, storlek etc.)

I det fall du vill annullera, men vi har redan fått pengar från dig, ber vi dig meddela oss huruvida du vill få tillbaka beloppet i form av ett tillgodokvitto eller om pengarna ska föras tillbaka (vid betalning med kreditkort, PayPal och direktöverföring går detta tillbaka direkt och utan att du behöver göra något. Om du betalat med förskottsbetalning, vänligen ge oss ytterligare bankuppgifter i form av IBAN och BIC).

Om du vill lägga till något till din beställning, vänligen ange vilken betalningsmetod du vill använda för de extra kostnaderna.

Hur kan jag ändra leveransadressen i efterhand?

Du kan ändra leveransadressen genom att kontakta vår kundservice. Om ditt paket redan har skickats kommer vår kundtjänst att informera transporttjänsten. Då finns det dock ingen garanti för att paketet faktiskt kan skickas till den ändrade adressen.

Var är mitt paket?

Under "Mina beställningar" hittar du en översikt av dina senaste beställningar. Du kan spåra statusen av dina beställningar och se detaljerna i respektive order.

När din order lämnar vårt lager får du en bekräftelse via e-post att ditt paket har skickats. Du hittar även spårningskoden till ditt paket.

Var du inte hemma?

I detta fall finns det flera alternativ: antingen görs ytterligare ett leveransförsök, alternativt så får du ett meddelande att ditt paket har deponerats på närmaste postkontor. Ta i detta fall även en titt på paketspårningen. Genom paketspårningen får du snabbt redan på var ditt paket befinner sig.

Utnyttja möjligheten av annan leveransadress. På så sätt kan du även låta ditt paket levereras till exempelvis din arbetsplats.

Paketet är skadat. Vad ska jag göra?

Om du erhåller ett skadat paket, skriv endast under med förbehåll. Detta betyder att dina varor skulle kunna vara skadade. Om det inte finns möjlighet att ta skriva under med förbehåll, vänligen acceptera inte paketet.

Om du endast märker skador på förpackningen efter att du mottagit detta, ber vi dig kontrollera innehållet för eventuella skador. Om även innehållet erhållit skador, ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Viktigt: Om du erhållit ett paket eller varor med skador behöver vi ett foto av paketet eller de skadade varorna för att kunna göra en skadeståndsfordran. Vi ber dig att skicka detta foto till oss per e-post tillsammans med dina kontaktuppgifter. Vi ber dig därför att inte slänga förpackningen och dess innehåll, eftersom vi behöver dessa för skadeståndsfordran.

Vänligen beakta att vi inte tar något ansvar för skador som sker genom leverantörstjänster.

Paketet är borta. Vad ska jag göra?

Har ditt paket ännu inte kommit efter flera dagar, du har inte fått något meddelande och paketet har heller inte levererats till dina grannar? I så fall ber vi dig vänligen att kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att göra vårt bästa för att hitta ditt paket, och om så behövs inleda en formell undersökning av paketets lokalisering.

Har du fått en ofullständig leverans?

Det kan hända att det vid leveransen gjorts en delleverans. Detta anges på fakturan.

Om så inte är fallet, ber vi om ursäkt. Det har förmodligen gjorts ett misstag.

Vi ber dig att ta kontakt med oss i samband med detta.

Har du fått fel produkt?

Vi beklagar detta och ber om ursäkt för detta misstag!

Vi ber dig att ta kontakt med vår kundservice i samband med detta.