Life Light kosttillskott

Hälsa är målet. För en livstid.

Med många års erfarenhet och omfattande expertis har LIFE LIGHT varit en av de mest kända leverantörerna av ortomolekylära mikronäringsämnen sedan 1993. Det österrikiska företaget kännetecknas av högsta standard när det gäller råvarukvalitet och kvalitetssäkring och erbjuder unika produkter för ett brett spektrum av behov.

Handla efter kategorier

Life Light: 146 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Life Light - fokus ligger på människan.

Människan och hennes strävan efter livsglädje står i centrum för Life Lights filosofi. Därför har företaget sedan 1993 strävat efter att hjälpa människor att njuta mer av livet genom utveckling och produktion av högkvalitativa mikronäringsämnen. Det renodlade österrikiska företaget lägger stor vikt vid att agera helt oberoende och ansvarsfullt. Det märker du också i de unika preparaten från Life Light, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och som är övertygande på hela linjen.

Kompetens och vetenskapligt engagemang är garantin för den högsta kvaliteten på Life Lights produkter. Kvaliteten på Life Lights produkter bygger dessutom på följande pelare:

 • Användning av bra råvaror
 • Användning av naturliga basmaterial
 • Omfattande kvalitetstestning
 • Skonsam behandling

Eftersom Life Light har vuxit stadigt sedan starten kan företaget nu dra nytta av ett utsträckt nätverk, så att den tillgängliga kunskapen och strukturerna vida överstiger den vanliga tillverkarkompetensen. Life Light stöder också läkarkåren i utvecklingen av egna näringspreparat och ställer sin omfattande expertis till deras förfogande. Life Light har alltid fingret på pulsen när det gäller utvecklingen av nya mikronäringsämnen och kan därför erbjuda produkter som motsvarar det aktuella vetenskapliga läget på alla områden.

En unik kvalitetsstandard

För att bevara renhet och naturlighet hos de råvaror som används strävar Life Light alltid efter att uppfylla sina krav med sina produkter. Eftersom hållbarhet och ett resursbevarande förhållningssätt till naturen spelar en mycket viktig roll för företaget, föredrar man inhemska örter och växter från skyddade klosterträdgårdar eller ekologiska bergsbetesmarker för att producera de unika preparaten. De är noggrant skötta och skonsamt skördade och uppfyller därför Life Light's höga kvalitetskrav.

För att permanent garantera Life Lights exceptionellt höga kvalitetsstandarder har Life Light infört ett säkerhetssystem som går långt utöver de kontroller som krävs enligt lag. Från mottagandet av råmaterialet till tillverkningen av de enskilda preparaten och leveransen av dem dokumenteras alla produktionssteg fullständigt. På detta sätt erbjuder Life Light sina kunder högsta möjliga öppenhet och säkerhet om att få produkter av högsta kvalitet. På grund av den höga kvaliteten på sina produkter har företaget Life Light bland annat följande sigill:

 • Tyska statens ekologiska sigill
 • EU ekologiskt märke
 • Dietmat

Vid delning av kunskap för bättre livskvalitet

För Life Light är det lika viktigt att dela med sig av kunskap som att producera unika kosttillskott. Genom den holistiska hälsoplattformen FORUM VIA SANITAS erbjuder Life Light därför också möjligheten till kunskapsöverföring. Forumet fokuserar på ortomolekylära mikronäringsämnen, svampar och örter som används för människans välbefinnande. Tjänsterna omfattar:

 • En kunskapsportal för näringsämnen med expertpublikationer och praktiska tips.
 • Uppförande av studier.
 • Flera evenemang som tekniska kongresser och expertseminarier.
 • Ett nätverk för professionellt utbyte av experter och intresserade parter.

Life Light erbjuder alltså ett holistiskt förhållningssätt till ämnet mänskligt välbefinnande och står till tjänst på olika sätt.

Här hittar du några av våra bästsäljare