Peeroton sport- och näringstillskott

Topprodukter för toppidrottare

Det österrikiska företaget Peeroton har varit verksamt inom sportområdet sedan 1994 och är nu en av de mest kända leverantörerna av sport- och näringstillskott. De olika produkterna i det omfattande sortimentet är utvecklade enligt de senaste vetenskapliga rönen och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, så att de uppfyller även toppidrottarnas krav.

Handla efter kategorier

Peeroton: 23 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Med en enkel idé till Österrikes främsta sportnäringsmärke

.

Stödja alla som vill uppnå sina personliga prestationsmål på ett hälsosamt och intelligent sätt - med detta mål grundade Prof. Wolfgang Peer företaget Peeroton. Idag är Peeroton Österrikes No. 1 varumärke för sportnäring, som är betrodd av både experter på sportnäring och toppidrottare.

För att Peeroton ska lyckas med sitt varumärke krävs flera olika insatser:

  • Ett holistiskt koncept för maximal effekt
  • Det tvärvetenskapliga samarbetet med experter från olika områden
  • Den senaste vetenskapliga rönen beaktas
  • Användning av råvaror av högsta kvalitet
  • Det är viktigt att följa de strängaste kvalitetsstandarderna

Det är så Peeroton lyckas producera sport- och näringstillskottsprodukter för de högsta kraven, som även toppidrottare litar på. Under lång tid betraktades denna tillverkares produkter som ett insidertips bland dem, men i dag anges de av många som en av orsakerna till deras framgång. Austrian Ski Association förlitar sig också på produkter av märket Peeroton, som har varit dess officiella leverantör sedan 2002. Dessutom förlitar sig Olympiska laget Österrike och många nationella och internationella toppidrottare på Peeroton. Nu kan du också använda denna tillverkares unika produkter och dra nytta av dess omfattande expertis och kunnande som kommer direkt från toppidrott.

Det sofistikerade systemet för tävlingsidrottare

.

Peeroton kombinerar alla områden som är viktiga för hobby- och tävlingsidrottare och bygger på varandra för att bilda ett väl genomtänkt system med produkter för varje användningsområde. Peeroton tar alltid hänsyn till de enskilda idrottsutövarnas olika prestationsmål, som naturligtvis varierar individuellt. På så sätt kan Peeroton tillgodose olika behov och erbjuda sina kunder olika produktlösningar.

Protein, kolhydrater och aminosyror är de grundläggande byggstenarna som Peerotons produktsortiment bygger på. Peeroton erbjuder dessa i unika formuleringar och absolut högsta kvalitet, vilket bekräftas av många certifikat.

Högsta kvalitet för mer framgång

.

Högsta kvalitet är en förutsättning för att uppnå topprestationer. Naturligtvis är Peeroton också medvetet om detta och lägger därför stor vikt vid att följa strängaste kvalitetsstandarder

.

  • Ursprunget av alla råvaror kan bevisas med certifikat.
  • Råvarorna bearbetas uteslutande enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder (ISO* och ISF*).
  • Alla produkter analyseras, testas och dokumenteras fortlöpande på Kölner listan vid Centre for Preventive Doping Research German Sport University Cologne.
  • Alla produkter är garanterat prohormonfria.
  • Endast gelatinfria växtfiberkapslar (V-Caps) används för kapselprodukterna.

Det nära samarbetet med experter från olika områden, företagets rådgivande expertråd, gör det möjligt att kontinuerligt optimera och anpassa produkterna till de ökande kraven från toppidrottare. Med erbjudandet i vår webbshop är denna kunskap och denna unika kvalitet nu också tillgänglig för dig.