Vitamaze - amazing life

För hälsa, balans och välbefinnande

Vitamaze producerar kosttillskott för hälsa, balans och välbefinnande. Tillsammans med forskare och experter utvecklas det breda produktsortimentet ständigt vidare för att uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna.

Rena näringstillskott och superfoods
Alla som lever målmedvetet kräver de bästa och högdoserade ingredienserna för hälsa, vitalitet, sport och fitness. De näringstillskott och superfoods som finns på Vitamaze erbjuder sätter systematiskt kroppen i rörelse och stöder en aktiv och sportig livsstil. Vitamaze har ett nära samarbete med forskare samt experter och utvecklar sina egna produkter för att garantera den bästa kvaliteten.

Många av Vitamazes produkter lämpar sig för allergiker eftersom de inte innehåller gluten, laktos eller andra allergener. Nästan alla produkter är veganska eller vegetariska och har en god biotillgänglighet.

Handla efter kategorier

Vitamaze: 60 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Vitamaze - Råvaror av hög kvalitet

Vitamaze kombinerar kvalitet med pris och ansvarstagande.
Vitamaze tar ett stort ansvar för sina kunder. För dem är det självklart att de endast tillverkar eller väljer ut produkter som de själva använder, erbjuder bra priser och har bra tillverkningsmetoder. Snabb frakt inom Sverige! Beställ hem produkt som vitamin D, biotin, Omega 3 direkt till dörren.

  • Ingredienser av hög kvalitet
  • Fri från skadliga ämnen och genteknik
  • Lämpligt för personer med allergier: fri från onödiga allergener
  • God biotillgänglighet: magnesiumstearatet används inte.
  • Testad kvalitet: Tillverkas huvudsakligen i Tyskland.

Här hittar du några av våra bästsäljare: