Vitaplex

Kosttillskott från Vitaplex

Vitaplex tillverkas i Europa och kännetecknas av sin utmärkta kvalitet och maximala biotillgänglighet. Det stora produktsortimentet innehåller förutom D-vitaminprodukter även aminosyror, omega-3-produkter och en mängd andra preparat, så att de täcker en lång rad olika krav och behov.

Handla efter kategorier

Vitaplex: 22 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Vitaplex - produkter för personer med höga krav.

Märket Vitaplex grundades för att erbjuda människor biokemiskt aktiva substanser som tidigare inte fanns tillgängliga på marknaden. Med dessa unika produkter lyckades Vitaplex snabbt bli den främsta producenten inom denna nisch, och det har de förblivit än idag. På så sätt har Vitaplex alltid lyckats anpassa sina produkter till människors och marknadens ständigt föränderliga behov. Alla produkter uppfyller följande standarder:

 • De är tillverkade av råvaror av högsta kvalitet.
 • De är formulerade av de renaste ingredienserna.
 • De innehåller inga genetiskt modifierade ämnen eller konstgjorda tillsatser.
 • De är allergivänliga.
 • De har den högsta biotillgängligheten.

Då Vitaplex konsekvent följer dessa standarder kan företaget producera produkter av överlägsen kvalitet.

Kvalitet först - Vitaplex filosofi.

Vitaplex företagsfilosofi bygger på följande pelare:

 • Absolut renhet hos produkterna
 • Strävan efter innovation och perfektion
 • En hundraprocentig kundorientering
 • Förståelig information för kunden
 • Oberoende och pålitlighet
 • Kostnadseffektivitet

Kvalitet är Vitaplex främsta prioritet - och det märker du i denna tillverkares unika produkter. Därför använder Vitaplex uteslutande de renaste ingredienserna, som levereras av de mest internationellt kända producenterna. Dessa råvarors renhet garanterar den bästa biotillgängligheten och säkerställer att produkterna från Vitaplex-sortimentet absorberas optimalt av kroppen. På detta sätt har Vitaplex lyckats sticka ut från många andra tillverkare och framgångsrikt positionerat sig som en toppleverantör av högkvalitativa kosttillskott.

Styrka efter innovation som motor för framgång

.

Produkter måste anpassas till människors ständigt föränderliga behov. Vitaplex har förstått detta och ser därför innovation som en grundläggande drivkraft för företaget. Vitaplex följer därför den senaste utvecklingen inom sektorn för kosttillskott och arbetar ständigt för att kunna erbjuda sina kunder nya innovativa produkter. Detta uppnås inte minst genom samarbete med kända hälsoexperter, vars expertis och kunnande är av största värde för produktutvecklingen.

Utvalda produkter för de högsta kraven.

Vitaplex har specialiserat sig på ett specifikt produktsortiment och erbjuder inom detta sortiment preparat av högsta renhet och kvalitet som är framtagna för specifika behov. I vår online shop hittar du ett stort urval av produkter från Vitaplex. Det räcker med några få klick för att vi ska leverera dem snabbt och bekvämt direkt till ditt hem.