waterdrop - Värdefulla mikrodrycker gjorda av naturliga ingredienser

Den totala smakexplosionen - utan att skaka eller röra!

waterdrops mikrodrycker är små granulatbitar gjorda av naturliga växt- och fruktextrakt - kalorifattiga, utan konstgjorda tillsatser och socker. Här är frukt och växter "koncentrerade" till det väsentliga. Vätskan dras försiktigt upp tills de fina extrakten försiktigt kan pressas till granulat. Således är de finaste ingredienserna i världen förpackade i en enda kub.

Detta gör det lättare för människor som inte gillar rent vatten att tillgodose sina vätskebehov. Samtidigt berikas vattnet med värdefulla vitaminer och mineraler från de frukter och växter som används. Ett bra alternativ till te, limonad eller juice - även för barn, gravida och ammande kvinnor eller diabetiker!

waterdrop: 4 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Mycket innehåll som är tunt packat!

waterdrop är mycket känsliga eftersom de innehåller färska växt- och fruktextrakt. Onödiga, konstgjorda konserveringsmedel undviks dock. För att säkerställa färskhet och hållbarhet förpackades kuberna i ett skaftstunt lock som är 97% återvinningsbart. Jämfört med konventionella plastflaskor sparar waterdrop upp till 98% i CO₂-utsläpp.